حماس خواستار تشکیل کمیته حقیقت‌یاب بین‌المللی شد نبیه‌بری: حزب‌الله به آتش‌بس پایبند و با ارتش هماهنگ است واکنش اروپا به تعرفه‌های جدید آمریکا غریب‌آبادی: گزارش آژانس با هدف استفاده سیاسی بر برخی ادعا‌های بسته شده تمرکز دارد کشتاری جدید در مرکز توزیع غذا در جنوب غزه با ۳۰ شهید و ۱۲۰ زخمی انگلیس به دنبال خرید جنگنده‌های آمریکایی با قابلیت استفاده از تسلیحات اتمی تاکتیکی عراقچی به گروسی: ایران به هر تحرک نامناسب اروپا واکنش مقتضی نشان می‌دهد الجولانی: ما و اسرائیل دشمنان مشترک داریم / مهره کسی نیستم المیادین: تهران به اروپا درباره هرگونه تشدید تنش هشدار داده است همسر نتانیاهو: ترامپ و شوهرم قربانی «دولت‌های پنهان» هستند وزیر خارجه عربستان وارد دمشق شد ادعای برخی رسانه‌های غربی به نقل از آژانس: ایران تولید اورانیوم ۶۰ درصدی را تسریع کرده است «ناوگان آزادی» فردا به مقصد غزه حرکت می‌کند عراقچی: انرژی هسته‌ای حق مسلم مردم ایران است / سیاست خارجی نه شرقی و نه غربی به معنای نفی روابط با غرب و شرق نیست ترامپ: تعرفه فولاد به ۵۰ درصد افزایش می‌یابد

واکنش نخست وزیر رژیم صهیونیستی به گام چهارم کاهش تعهدات برجامی ایران

نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی به رونمایی از نسل جدید سانتریفیوژهای ایران در آستانه گام چهارم کاهش تعهدات برجامی، واکنش نشان داد.
تاریخ انتشار: ۱۳:۲۲ - ۱۵ آبان ۱۳۹۸ - 2019 November 06
کد خبر: ۲۷۱۲۷

به گزارش راهبرد معاصر؛  نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی به رونمایی از نسل جدید سانتریفیوژهای ایران در آستانه گام چهارم کاهش تعهدات برجامی، واکنش نشان داد.

 

بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی، در ادامه اتهام زنی‌ها به ایران در زمینه برنامه ‌هسته‌ای، در واکنش به رونمایی نسل جدیدی از سانتریفیوژها در ایران که در آستانه آغاز گام چهارم کاهش تعهدات برجامی ایران انجام شد، ادعا کرد: با توجه به تلاش‌های ایران برای توسعه پروژه تسلیحات هسته‌ای خود و غنی‌سازی اورانیوم برای تولید بمب هسته‌ای، بار دیگر تکرار می‌کنم، هرگز به ایران اجازه توسعه سلاح هسته‌ای را نخواهیم داد. این تنها برای امنیت و آینده خود ما نبوده و برای تامین آینده خاورمیانه و جهان است.

 

نتانیاهو گفت: ایران خشونت خود را گسترش می‌دهد و می‌خواهد به اسرائیل نیز برسد. آنها می‌خواهند اسرائیل را تهدید کنند. می‌خواهند اسرائیل را نابود کنند. ما در مقابلشان می‌ایستیم.

 

ادعای نتانیاهو درباره نظامی بودن هدف برنامه هسته‌ای ایران در حالی مطرح می‌شود که مقامات کشورمان بارها تاکید کرده‌اند، مطابق فتوای رهبر انقلاب اسلامی ایران، تولید، انبار کردن و استفاده از تسلیحات هسته‌ای فعلی حرام است که ایران هرگز به دنبال آن نبوده و نیست.

منبع: ایسنا

ارسال نظر
آخرین اخبار